Tuin Aanleg

De realisatie van uw droomtuin

Tijdens de aanlegfase starten wij met de realisatie van uw tuin. Onze vakkundige medewerkers voeren de afgesproken werkzaamheden uit. Zij hebben hierbij de beschikking over moderne, kwalitatieve machines en gereedschap. Gedurende het project houden wij u op de hoogte van de voortgang. Op die manier weet u altijd waar u aan toe bent.

Heeft u tijdens de uitvoering een vraag? Of wilt u iets aangepast hebben? Vraag gerust direct onze vakkundige medewerkers. Zij kunnen verschillende variaties met u bespreken en kunnen u hierin adviseren.

Voorbeeld tuin met vijver
Kunstgras voor een kindvriendelijke tuin

Is uw tuin klaar?

Dan lopen we eerst nog alles na met u

Als alle werkzaamheden klaar zijn zorgen wij voor de oplevering van het project. Hierbij komen alle uitgevoerde werkzaamheden aan bod. Mochten er nog vragen zijn over het onderhoud van diverse planten en of materialen, kunnen wij deze met u bespreken. Is alles naar wens? Dan kan het genieten van uw tuin beginnen!

Tuinonderhoud

Zo blijft u genieten van uw tuin

Om uw nieuwe tuin gezond en verzorgd te houden, dient deze onderhouden te worden. Wilt u dit liever niet zelf doen? Dan kunnen wij u een vrijblijvend aanbod voor het onderhoud van uw tuin doen.

Voor tips over tuinonderhoud kunt u onze tuinkalender raadplegen. Hier vindt u handige tips voor elke maand van het jaar.

Aanleg en onderhoud van uw tuin
Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u de mogelijkheden bespreken?

Neem contact met ons op

Wij plannen dan een afspraak om uw wensen persoonlijk te bespreken.

Neem contact op