Hoe gaan wij te werk?

Adviserende rol of leidende rol wij helpen u graag

De eerste fase bij de aanleg of renovatie van uw tuin is de verkenningsfase. Tijdens de verkenningsfase starten wij met een persoonlijk gesprek bij u thuis. In dit gesprek bespreken we uw wensen en voorzien u, waar nodig, van advies. Alle aspecten van een tuin komen hierbij aan bod.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een passend advies geven op basis van uw wensen. Hierbij houden we rekening met de ruimte én sfeer van uw tuin. Na dit gesprek stellen wij, op basis van uw wensen, een vrijblijvende offerte op.

In een eventueel vervolggesprek bij ons op de zaak bespreken wij de offerte met u. Eventuele voorbeelden van o.a. bestrating en verlichting kunt u tijdens deze afspraak bekijken.

Indien gewenst kan er ook een tuin ontwerp en/of beplantingsplan opgesteld worden. Hier stellen wij dan een aparte prijsopgave voor op.

Gaat u akkoord met ons aanbod? Dan gaan wij samen met u de aanlegfase plannen.

Tuin ontwerp wordt mogelijk gemaakt door een graafmachine van Bok Hoveniers

Tuin Ontwerp

De basis voor uw tuin

Grote hakselaar aan het werk

Wilt u graag uw tuin aanleggen, of uw bestaande tuin (deels) renoveren? Dan is een tuinontwerp een goed hulpmiddel voor de realisatie hiervan.

In het ontwerp werken wij onder andere de indeling van de tuin uit en de gebruikte materialen. Een tuinontwerp kunnen wij ook in 3D voor u uitwerken.

De kosten voor een tuinontwerp kunnen variëren. Onder andere door de diversiteit van het ontwerp, het soort ontwerp (2D of 3D) en de opname van de maatvoering. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor een tuinontwerp.

Als u naast een tuinontwerp ook een beplantingsplan wenst, maken wij dat graag voor u.

Beplantingsplan

De juiste planten voor uw tuin

Wilt u graag beplanting in uw tuin, maar weet u niet precies welke? Dan kunnen wij voor u een beplantingsplan opstellen. In dit plan staat welke soort beplanting op welke plek in uw tuin komt. Het plan stellen wij op basis van uw wensen op. Denk hierbij o.a. aan kleurstelling, bloeitijd, mate van onderhoudswerkzaamheden en de hoogte van de beplanting.

Wij zouden het leuk vinden als we op basis van het beplantingsplan uw nieuwe tuin ook mogen realiseren.

De kosten voor een beplantingsplan kunnen variëren. Onder andere door opname van de maatvoering. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor een beplantingsplan.

Zijn alle ontwerpen klaar? Dan vinden wij het leuk als we uw tuin ook mogen realiseren.

Hyacinten in de bloei
Photo of happy young bearded man outdoors talking by mobile phone drinking coffee.

Wilt u de mogelijkheden bespreken?

Neem contact met ons op

Wij plannen dan een afspraak om uw wensen persoonlijk te bespreken.

Neem contact op